Sjukt trött och klockan är ju inte ens mkt :P

Har haft en riktigt mysig midsommar med dom underbaraste, haft så sjukt roligt, men blev så otroligt trött. dom andra drog ner till norderstrand för att bada :P men de pallade inte jag, så ska faktiskt gå och lägga mig, och sova ut imorron, känns som jag behöver det. blir film kväll imorron iaf :)



Lägger upp en bild på mig, här sitter jag i mörkret :P

Sov gott allesammans
pussar


Glad Midsommar - Fredag 25/06-10

God morgon! nyduschad och snart klar för att åka bort till Tulla, ska packa lite bara, jag gick upp och diskade klart imorse, så får jag ta resten på lördag eller något =) för nu är ganska så stressad, Mycket att göra idag =)

Ha en otroligt rolig midsommar och ta hand om varandra! =)



Här är jag och min underbara pappa,
Älskar dig!


orkade inte mer..

Nej nu orkar jag inte städa mer, har skurat allt som finns på toan och dammsugit och fixat, diskat upp hälften av disken, så nu orkar jag inge mer och klockan blev så mycket, är så otroligt trött, får göra lite imorron oxå, har ställt klockan på tio, så får bara orka ta mig upp och göra resten, så nu tänkte jag sova iaf!! ligger här i min sköna säng, funderar på att somna till en film, brukar bli så =) god natt sverige!! =)


vilken dag!

Jag klarade dagen, de trodde jag seriöst aldrig, har aldrig varit med om så här mycket folk på jobbet, vi sålde otroligt mycket, wiiie, kom etta i sverige! är man bäst eller ;) varit riktigt stressad och så sjukt varmt inne i butiken så man blir helt snurrig i huvudet, vet inte hur många gånger jag fick blackout om en kund frågade vart en vara fanns eller hur mycket en grej kostade, liite pinsamt, men kunderna förstod och skrattade och skämtade, så de va ju otroligt skönt att de inte va inne några dryga och så :)

Vid halv sju, sprang jag ut ur butiken där pappa och Tulla stod och väntade, vi åkte direkt till systemet, så nu har vi fixat dricka så de är klart, vi åkte till willys och handlade massa grejer till imorron, kött och massa gott att grilla, sen har jag varit hos Tulla hela kvällen, vi satt på hennes bakgård och tog varsin cider, gott va de =)
sen ringde mamma mig och skulle hämta min bror vid båten så hon undrade om jag ville ha skjus, så slapp jag gå hem, skönt. så kom hem nu.

Det ser allvarligt förjävligt ut i lägenheten, måste fan städa alltså, får ta tag i lite nu och resten imorronbitti, får gå upp tidigt om jag ska hinna allt. ska vara hos Tulla imorron vid elva! så nu får jag ta och lägga på ett kol att packa och städa lite.






Kommer bli en låång dag - Torsdag 24/06-10

Godmorgon! Somnade igår tillslut, men de va svårt.. Jag fick upp vid 6.30 och gjorde äggröra med skinka och paprika, de va underbart gott!! läste tidingen och vaknade till, men gud så trött jag är, har ju bara sovit ett par timmar i natt, och en glad nyhet va att jag har fått in min lön idag, wiiie. va bra. då ska jag betala en massa räkningar, men får se vad jag hinner idag, kommer va riktigt trött efter jobbet, så har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt ikväll.

Nu ska jag byta om och fixa mig, sen gå en promenad till jobbet, Ha en trevlig dag! =)

Bliiir gaalen!

Här ligger jag vaken i gästrummet hemma hos mamma! jag blir irriterad att jag inte somnar så hämtade datorn och tänkte kolla lite och bli trött.. hur ska jag palla jobba tio timmar imorron utan någon klok nattsömn? bra fråga.. längtar till smörgåstårtan imorron muums, jag är as hungrig nu! fattar inte. mm va jag är sugen på äggröra och bacon! bara sådär :P hmm, får väl gå upp i köket och hämta något jag kan äta, men är rädd för att väcka mamma, hon har sitt sovrum precis brevid, och hon är som jag vaknar lätt.. men jag ska smyga som en mus=D





midsommar kommer bli bra, har fixat skjuss till systemet imorron, pappa kommer och hämta mig och Tulla så drar vi dit, kanske kan fråga om vi kan åka och handla på samma gång, ska ha kött, paprika, lök, minimajs och massa gott som jag tänkte grilla i folie, bra tips där Tullis mor! måste köpa jordgubbar och glass oxå!

Ska även kolla om vi hittar några roliga lekar och sångtexter eftersom vi ska dansa runt midsommarstången! de kommer bli så himla kanon! shit va kul de kommer bli! Nej nu ska jag upp till köket och kolla om de finns något jag kan äta, sen verkligen försöka sova!


 



 


Fan, så somna jag!

Fan oxå, jag somnade till i soffan, inte okej! nu kommer jag ju aldrig somna i natt, klockan är ju redan halv tio, jag som börjar åtta imorron, men jag stannar iaf hos mamma så jag orkar ta mig upp imorron, nu ska jag gå bort till Tulla och ta en cigg, sen blir det sängen, Puss och Godnatt


Helt otroligt slut...

Är hemma hos mamma och har fått mat, skönt att komma hem till färdiglagad mat, det blev tacos, muums va de iaf =) och behöver inte laga någon matlåda imorron då vi får gratis mat på jobbet, för vi har varit så duktiga och det är grymt mkt folk och kön sträcker sig låångt! Idag har vi sålt bra och de har varit så sjukt mycket folk inne, sista kunden gick ut ur butiken vid tjugo över sex och vi stänger vid sex, de är väl det som är lite jobbigt att alltid behöva jobba över när man bara vill hem och lägga sig :P

Imorron är de sista chansen att gå på systemet innan midsommar, jag hoppas verkligen att jag hinner, slutar halv sju, och de stänger vid sju! försöker fixa skjus och lite, så får vi hoppas på att inte alla jobbiga kunder stannar kvar så länge i butiken som idag, för vi kom ju inte ifrån förens kvart i sju, annars får jag flörta riktigt mkt och försöka dra vid halv sju..

Ikväll ska jag sova hos mamma, börjar åtta imorron och de är så skönt att jobbet ligger bakom vårat hus. men tio timmars passen är otroligt jobbiga, gud va trött man är efter de passet, nej nu ska jag kolla lite på tv, missar så mkt nu när jag inte bor hemma längre, har inte hunnit beställa kaneler ännu, ha en fortsatt trevlig kväll!

Sjuk och jobba - Onsdag 23/06-10

Godmorgon! Jag är helt slut, har sovit kanske fem timmar i natt, kunde inte somna, de va så otroligt varmt och jag har hostat som en gris, så jag undrar hur den här dagen kommer att gå, men jag får iaf skjus till jobbet av Erik, så snällt av honom!!

Efter jobbet så ska jag hem till mamma, hon ville bjuda på mat och prata lite =) ska bli mysigt. älskar mammas mat oxå! undra va det blir för gott..

Nej nu måste jag borsta tänderna och göra det sista innan Erik kommer och hämtar mig.
Ha en underbar dag, de lär inte jag ha!!



ett oväntat men roligt samtal

här ligger jag i sängen och skulle precis stänga av datorn då min lillebror Eric ringer som jag inte har pratat med på flera år, helt chokad blev jag, men otroligt glad, rösten hade förändrat sig lite faktiskt, blivit mörkare. han är på gotland :D så ska träffa honom innan han åker hem igen, gud va kul =) nej dags att sova som jag sagt hundra gånger! godnatt


Stamp On The Ground - Tisdag 22/06

jag orkade mig upp till kylskåpet tillslut, där hittade jag en burk med makrill i tomatsås, de fick bli macka med det på och ett kallt glas med Isté, gud så underbart gott det va! nu ska jag försöka ta mig ut och röka. sen blir det en film och sova, ställt klockan på åtta imorron iaf,  God natt





Här är en låt som går ganska så ofta i mina högtalare!
Grymt bra!






Sök bloggar

Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen

Back To Black - Tisdag 22/06-10

Nej hu va jag mår dåligt, orkar inte göra ett piss, är så hungrig oxå, och får inte tag på någon som har bil och kan skjusa mig till affären, jag har så ont i huvudet så har släckt alla lampor i lägenheten, plus vridit ner ljuset på datorn :p jag hoppas verkligen att de här går över snart, och att jag blir pigg tills imorron, och vill verkligen inte va sjuk på midsommar, då blir de andra midsommar på rad som jag är sjuk. nej antingen får jag strunta att äta ngt och gå och lägga mig istället, god natt!



Share you love with me - Tisdag 22/06-10

Nu har jag legat i sängen och kollat film, känner mig lite piggare men orkar inte ta mig upp ur sängen! jag har legat och tänkt en massa, på en person som betyder väldigt mycket för mig, tankarna blir bara fler och fler, du kommer upp i mitt huvud hela tiden, men inte på samma sätt som förut, jag minns när du kom upp i mitt huvud och då kände jag mig bara ledsen och arg, men nu vet jag inte längre, jag vet att jag har haft de svårt att komma över dig, och jag vet att du vill lika mycket som jag, men båda är rädda, varför inte bara vara rädda tillsammans? och bli starka av det? ingen har sagt att kärlek är lätt och de kommer de nog aldrig bli, men om man är två kan man stötta varandra och klara av svåra situationer. man måste väl ännu våga för vinna, ge mig en chans så lovar jag att vi klarar av det, jag vet att du säger att du kommer såra mig mer än att vi kommer njuta av vårat förhållande, men om man säger så har man ju redan bestämt sig för att de ska gå åt skogen!

så sluta tänka och lev livet, man lever bara en gång och man missar mycket i livet om man inte ger det en chans! Jag hoppas att du inser att varje dag du väntar så är det ännu en dag som aldrig kommer tillbaka!! även fast jag är rädd för att öppna upp mitt hjärta sådär igen, så kan jag tycka det är värt, alternativet är mer skrämmande! visst känner jag mig ensam ibland, det är svårt men det är nog priset man betalar för att lista ut vad man egentligen vill ha, och vad är det för fel att ha lite olycka ibland, varför får jag inte vara lite ledsen? Men jag har även varit lite gladare än vad e jag trodde var möjligt, så jag vet inte... att vara förälskad det är då man känner att man lever väl? Men jag börjar undra hur mycket ett hjärta kan ta!

 så frågan till dig nu är : Chansar du inte hellre än att alltid undra vad som kunde ha blivit??




Memories - Tisdag 22/06-10

Hejhopp, jag är helt slut alltså, ont i huvudet och kroppen, orkar inte göra något alls, har egentligen en tvätt tid nu, men pallar inte det. lagar lite mat nu, ska bli gott:D det blir fiskbullar, bulgur och bönor :) har faktiskt varit ganska så onyttig dom här senaste dagarna., inte okej! skärpning nu! när jag blir frisk och vädret blir bättre så blir de prommenader alltså! behöver röra på mig,

Imorron är de tillbaka till jobbet, varit underbart skönt att va ledig! och den här veckan är riktigt skönt! jobbar bara onsdag och torsdag, sen ledig fredag och lördag, men jobbar  dock på söndagen! så de är super skönt, men sen så slår de till och blir mkt jobb, många dagar på raken som precis i början av sommaren,

Lön på fredag, naajs! behöver handla, maten börjar ta slut, finns ju så jag klarar mig dom här dagarna, så har skrivit ner en massa mat jag ska handla hem!! nej vila lite, kolla film och mysa i sängen!


maten blev väldigt god! :) Nöjd

slänger upp en bild på mig från lördags oxå!


Can't Be Tamed - Lördag 19/06-10

hallluu. haft en trevlig kväll ikväll, dricke och kubbe.. nu blir de sova!!! ska bli så sköönt, fryyyyyser som en gris!!

puss på er.


jag och min Tulls!!


Turn The Lights Off - Fredag 18/6-10

Yoo! tjenare fan!

Jag är trött som en gris som vanligt, varit mkt på jobbet, hur mycket som helst, säljer fruktansvärt mkt, man är helt slut efter jobbet, så ikväll blev de inge party för mig och Felicia, vi sitter i min lägenhet med våra datorer och snackar lite skit. lika kul som vanligt, vi ska ta en åktur i Felicias snygga bil, tror hon har en ferrari, men är lite osäker, jag och bilmärken de går inte ihop riktigt, den är silvrig iaf! haha, jobb imorron och sen paarty hemma hos mig, grillning och kubb, wiiie,

Fick precis sms av min kära far, han är för rolig,. Allt lugnt? jag har ätit god ost och vin, godnatt puss
lille pappsen för söt alltså. dags att dra. puss


sexiii mother fucckker.


Right Round - lördag 12/6-10

heje, äntligen fått låna dator så jag kan skriva lite i bloggen, idag blir de att fira mig som fyller 21 imorron, får se vad som händer. dricka och grillning iaf, tror jag, det beror på vädret oxå, ska snart färga och plocka mina ögonbryn, lägga mig och sola oxå hade jag tänkt mig, jag är ju en riktigt blekfis, inge väder så man får sola inte nej :P fejksolning är bra då =) har sovit hos min felicia i natt, myys =) nu är de dags att börja fixa sig, har mkt att göre idag =D. pusseeee

Do It - Lördag 05/06-10

Hejee, dålig att upptadera, har så otroligt mycket nu, så hinner knappt med mig själv. jobbar och fixar i lägenheten, börjar bli riktigt bra nu, ska få upp spegel och fixa lite, en bäddsoffa behöver jag ju oxå. så de är lite kvar, har varit ledig två dagar, varit så otroligt skönt, men går för snabbt, nu jobbar jag sex dagar på rad, sen är de ledigt för min födelsedag :) wiie, 21.. hmm gammal, eh joo. men men, man blir ju inte yngre bara äldre. är och hälsar på mamma, dom håller på att grilla kyckling filé muums, ska bli gutt, vet inte va jag ska göre ikväll, skulle egentligen umgås med Linn men hon dissa mig haha. men men, kommer väl på ngt, hör av er om ni oxå ska bara ha tråkigt ikväll. /C

RSS 2.0