Let Me Fall - Onsdag 27/01-10

Heluu, halsen har blivit värre och jag känner mig mer och mer seg i kroppen, kan ju va pga att jag inte får sova om nätterna då jag bara ligger och hostar, inte alls kul. ska få jobba lite oxå! äntligen, ska bli kul, Imorron, fredag och på måndag, tjänar jag in lite pengar iaf! sen måste jag ta tag i arbetsförmedligen, men man vill ju helst inte. Idag har jag varit och fikat med Louise, jätte mysigt, kollade lite i butiker oxå, köpte ett par byxor jag kan ha på jazzen, riktigt kul. dansar till sweet dreams - Beyoncé och på hiphopen Bounce - Timbaland. kul kul! jag säger bara en sak, fan va jag hatar det här vädret, kan inte våren komma snart, saknar den! och sommaren! får se om jag orkar gå på friskis imorron, är ju inte så bra om jag tränar när jag är sjuk, men jag känner att jag måste hela tiden. kanske är trött efter jobbet oxå, kommer va riktigt trött imorron om jag inte får sova något i natt.

/C

Varför måste det vara så svårt med förhållanden?
- Därför att det enda som är svårare är att vara ensam..

Varför ljuger alla?
 - Det dåliga killarna ljuger för att få dig i säng.
 - Det bra killarna ljuger för att få ditt hjärta.

Folk ljuger för att det är rädda för att andra ska hinna
före dem att lista ut vem dem är.




Take A Bow - Söndag 24/01-10

Haft en trevlig kväll hemma hos Pata, Vi kollade en annan del av köping innan Erik och Kahl kom dit,  när dom kom då kollade vi på Sommar med Göran, den är ju faktiskt lite rolig, men den va mycket bättre första gången jag såg den! har ätit ganska onyttigt den här helgen så den här veckan blir det mycket träning för mig del, imorron friskis ,på tisdag dans, onsdag och torsdag friskis och sen dans på söndag, vad jag vet nu iaf, kanske blir ännu mer träning, man vet aldrig med mig haha.  Erik fyller år på fredag så jag ska hjälpa honom göra smörgåstårta, kan bli kul! tycker de är kul att laga mat och så. plus så gillar han mammas recept på smörgåstårta och jag har ju gjort den en gång innan så de blir kanon! nej kolla lite på tv, sen sova som en gris, om jag nu kan sova. har ju en sån otrolig jobbig rethosta, inte alls kul. /C

Du tror du kan hinna med allt, men en dag finner
du att det enda du måste leva med är dina misstag!
Förr eller senare måste man välja väg, ibland
ser man aldrig tillbaka och ibland tvingas man
det av livet, Men man kan finna gott hos alla,
bara man ger dem en chans, och man ska aldrig
vara för snabb med att döma! Och ibland blir man
besviken på folk, ibland överraskar de en positivt
men man lär aldrig känna dem riktigt förrän man
känner deras hjärtas längtan,





Love Made Me Stupid - Söndag 24/01-10

Hejhej, länge sen jag skrev nu, har haft mycket att göra under helgen så har inte hunnit, men kan ju skriva lite hur min helg varit, i fredags så jobbade jag 12-18 va skönt att få komma tillbaka lite, efter jobbet var de bara att duscha och göra sig i ordning, mamma fyllde år så de kom lite folk och så, men jag drog hemifrån typ tjugo i åtta på förfest hos Erik, ensam tjej med Erik, Kahl, Hampus, André, Jimmy, Samuel och Pata. men de va riktigt trevligt. några tog taxi ner och några gick, jag va med i taxin såklart haha, När vi kom till innegården så fick man drinkbiljetter och äta buffé men jag åt inget hade ju som sagt ätit hemma, vi satt oss vid ett bord och beställde in en massa dricka, dansade och hade riktigt trevligt. Jag, Kahl och Erik gick vidare till lillebror och drack lite där och sen vidare till olearys, där de höll på att bli slagsmål mellan erik och en annan kille, han den där killen började ragga på mig och jag va inte intresserad så han höll på att trigga erik och ba dela med dig av din kusin och han blev ju sur och sa bara lämna henne ifred då blev han sur och ville slåss, men som tur va har erik växt ifrån de där med att slåss, så han pratade sig ur det och dom blev vänner sen. Efter olearys, blev de efterfest hos pata, kom lite folk men när klockan va fyra var jag så otroligt trött så jag gick hem, mötte Andreas på vägen, han var riktigt full så följde han hem så han kom hem säkert, när jag lämnat honom så gick jag vidare hem och i min säng ligger Linn, mysigt att komma hem till någon, hon var ännu vaken, hade legat och kollat one tree hill, sen somna vi.

Lördag: vi gick upp typ runt halv tolv och hon käka frukost, jag ringde till pata och vi gick hem och väckte erik, som var riktigt bakis haha. vi åkte och köpte pizza och var hemma hos erik hela kvällen, Erik skulle spela på olearys så dom åkte dit runt åtta och kopplade in alla grejer, jag kollade lite film när jag kom hem och vid tolv kom pata och kahl och hämta upp mig, så drog vi ner på olearys, var rätt kul att se allt folk som va riktigt fulla när man själv var nyckter, jag kom hem runt halv tre och fick inte sova så mkt för min hosta har blivit värre, inte kul inte kul.

idag så låg jag typ och sov till halv två :O inte alls bra, men jag var riktigt trött, och när klockan var tre åkte jag iväg till dansen som började idag, riktigt kul var det. har saknat de så otroligt mycket. blir lite utmaning den här gången, vi dansar i två grupper, som mot en spegel, våran grupp kör åt höger och den andra åt vänster, kommer nog bli rätt coolt, vi dansar inte till musik utan till andetag, så grymt. så kom på uppvisningen i Maj, jag kommer inte göra er besvikna ;) ikväll blir de filmkväll hos Pata, jag har köpt chips, vi ska se en sommar med Göran, den är ju rätt kul!

Tänker på dig....

/C


Do You Remember - Onsdag 20/01-10

Tjenixen! idag har jag varit riktigt duktig! städat mitt rum, gääsp. aldrig kul men de va jag bara tvungen till, så nu är det verkligen snyggt och fint, och de är skönt, har allvarligt talat inte gjort så mkt, Andre väckte mig vid halv tolv, så kom han hit innan han skulle till jobbet, och sen käka jag lunch, Tortelini med champinjoner muums efter det drog igång med städningen och att tvätta, har grymt mkt tvätt, men har tvättat upp det mesta, får tvätta imorron oxå. hmm jag vet seriöst inte vad jag ska ha på mig på fredag, klänning hade jag tänkt mig men inte vilken ännu, kanske min gråa, så har jag mina gråa klackar till, de är ju rätt snyggt. men får se, jag lär byta 75gånger innan jag kan bestämma mig, och vad ska jag köpa till min mamma ? hmm får kolla lite på stan imorron, och gå på systemet. så imorron måste jag gå upp i tid, men sova är fan så otroligt skönt!

Pratade lite snabbt med Sara på msn idag, gud va skönt att höra från henne, men hon hann inte va inne så länge så vi har en msn dejt imorron klockan tolv, längtar, finns så mkt att säga! saknar henne så otroligt mycket.

/C


Kolla in mitt städade rum ;)






I can honestly say you've been on my mind
Since I woke up today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing




So Much For You - Tisdag 19/01-10

så nu var vi här igen, kan inte somna som vanligt, men imorron måste jag gå upp tidigt och de är ett måste, jag ställer klockan på nio. men om jag känner mig väl så kommer jag stänga av den och sova till tolv någonting. men måste städa rummet och fixa imorron, har inte orkat på ett tag nu men nu måste jag ge fan på att jag gör det, så ring mig imorron och väck mig runt nio, tio sådär. skulle va snällt ;) Nu har jag iaf betalat dansen och de känns bra. wiie :) slipper tänka på det. bara fem dagar kvar, ååh va jag ser fram emot det :) har ännu inte bestämt mig om jag ska va med på dansuppvisningen i år, kan inte bestämma mig. men får se hur jag känner mig om två månader. En sak jag börjar känna av är förkylning och de får inte komma nu när jag börjat så bra på träningarna och så. det är det sista jag vill göra, att bli sjuk.

på fredag ska jag jobba faktiskt, ska bli skönt, börjar få ångest att jag bara ligger här hemma och inte gör så mycket, bara tränar och deppar, sen fyller mamma år och så ska fira henne och sen vidare till innergården där de ska va någon fest, man betalar 150kr så får man mat och två gratis cider eller öl i baren plus dricka för 29kr i baren, så de kan ju bli rätt kul. Men får se, jag köper biljett iaf och om de blir för jobbigt eller tråkigt kan man ju alltid dricka lite och dra vidare någon annanstans =)


Det här som har hänt nu är redan gjort och alla gör misstag, men det känns faktiskt så mycket värre när det är någon man har så höga förväntningar på, jag måste sluta leva i en dröm, verkligen finns alltid där ute och det går inte att ändra på den saken. men allt som vi har gått igenom och vad jag än hade hjärtat och hjärnan skulle jag aldrig kunna vara med någon annan, även fast man har kompisar så känner jag mig så ensam, vad hände med mig? hur kunde jag bli en så trasig människa? jag blev förälskad, men det jag tyckte om, glömde att tycka om mig tillbaka.

Jag har så många frågor och det har vi alla, jag hoppas innerligen att vi kommer få svar på dem en dag, men svaren man söker finns ofast närmare än vad vi tror, det finns i våra hjärtan och i hjärtat på dem som älskar oss, vi kommer att besöka fantastiska platser och uppleva underbara stunder, så vart vi än åker eller vad vi än blir så kommer vi alltid ha frågorna utan svar..

/C


Hittade två bilder från två olika julafton :)
men datumen på bilderna stämmer inte, de är julafton!







Beat Of My Heart - Tisdag 19/01-10

hejsan hejsan, ändrade planer för dagen, pappa kommer och hämtar mig vid fyra istället, han hade mycket att göra nu när han ska flytta, och jag kommer flytta med honom. har själv inte sett lägenheten men pappa säger att den är rätt så fin iaf. ja får väl hjälpa honom att inreda den, det är något jag också har funderat på ett tag att bli inredare, men har man någon framtid i det yrket? de är ju frågan, men bara man gör något man verkligen trivs med och har roligt så är det ju värt det. Imorse ringde Chatrin, kul att prata med henne som alltid. hon har ju som sagt flyttat till stockholm nu. hon börjar skolan på måndag, gud va roligt för henne, det kommer hända mycket på dom tre åren :)

Idag har jag träningsvärk, mest rumpan haha:P men jag tycker de är så skönt att ha det för då vet man att något håller på att hända med kroppen, jag vägde mig idag och har gått ner 3,5kg :) är stolt över mig själv. men som sagt ska börja lite lugnare, kör två gånger i veckan sen kanske ökar på till tre gånger. plus att dansen börjar på söndag, wiiie :D längtar så otroligt mycket, att jag äntligen ska få bli hel igen! det är något som händer med mig när jag dansar, mitt självförtroende ökar till tusen och jag mår bra!

Jag har bara en sak till att säga och de är att va inte så snabb med att döma människor, det är lätt att tro att man vet alla svar, men alla fattar beslut de ångrar och det får man leva med, sånt är livet.

first of all, you don't know me and second of all, you don't know me!!

/C




I Want To Know What Love Is - Måndag 18/01-10

Kan inte sova som vanligt, men klockan är ändå bara halv tolv, ligger och tänker en massa, jobbigt ibland när många tankar kommer upp i huvudet. Jag försöker tänka på massa annat men samma sak kommer bara upp i huvudet, och de är Du, inte lätt att glömma. men men, iaf så gick de riktigt bra på träningen idag, men svettades mer idag än förra gången, så otroligt skönt att veta att man gjort något nyttigt, köpte ett halvårs kort oxå, tummen upp för mig! Imorron ska jag umgås med min pappa lite, ska bli riktigt trevligt, är över en vecka sen sist vi sågs, Han kommer och hämtar mig vid ett då ska vi åka till dansskolan och betala in min dans så jag har det gjort, och när vi ändå är i gång, ska jag be han åka till arbetsförmedligen så jag får det gjort oxå, annars kommer jag bara skjuta på det oxå. får se om vi kanske tar en lång promenad eller bara fikar, ser verkligen fram imot det, jag verkligen älskar dig pappa, han är den bästa pappan i världen, så mycket som han ställer upp för mig! tack att du finns.

Vad vill tjejer ha egentligen?
Det här är min filosofi, det är viktigt att ha någon att skratta med och någon man kan lita på men framför allt så vill tjejer ha någon som vill ha dem tillbaka, åtminstonde jag. och så har jag insett en sak idag, kan du gissa vad påskharen och äkta kärlek har gemensamt? - det kvittar faktiskt, för ingen av dom existerar..
Jag hoppas att du inser att varje dag du väntar så är det ännu en dag som aldrig kommer tillbaka..

/C


Could've been so beautiful - Måndag 18/01-10

godmorgon eller något, jag har ännu inte vänt tillbaka på dygnet, men jag kom hem klockan ett igår, var med erik hela kvällen igår, vi åkte hem till Pata och Kahl och kollade en film, och jag gjorde gott Té till dom, vi kollade How High, en rätt rolig film om två killar som börjar på collage och röker på en massa, haha men först laddade pata ner en annan film som erik trodde skulle va rätt kul, men den va inte så bra så då blev det how high istället, det va kul att umgås lite och snacka lite skit. när jag kom hem kunde jag inte sova som vanligt så låg och kollade one tree hill, har ju börjat om på säsong 1, så otroligt bra! och i natt drömde jag att jag var tillsammans med Nathan, grr han är så läcker ;)

Skulle ju egentligen gå till arbetsförmedligen men har seriöst inte orkat, men imorron måste jag ta tag i det, och klockan fem bli det träning, så halv fem måste jag dra mig bort till säve, det ska bli kul. jag är så glad att jag verkligen har tagit tag i träningen, och att äta nyttigt och inge godis och sånt, har redan gått ner två kilo och de är ju kanon bra, om jag fortsätter så här så kommer mitt mål snart va uppnått :) Idag har Chatrin flyttat, lite tråkigt för mig men gud va roligt hon kommer att ha det, och verkligen få göra det hon vill! är så stolt över henne, jag får åka och hälsa på henne så ofta jag bara kan!

Är lite besviken på en person faktiskt, jag vill inte tro det här om honom men tyvärr så är det så och jag kan inte göra så mycket, det är bara att gå vidare, men man kan inte styra kärlek, det bara händer och jag tror att folk som är ämnade för varandra, finner alltid varandra till slut, och jag hoppas han en dag ger mig chansen så jag kan visa att jag faktiskt är rätt för honom, han är bara inte redo. men jag hoppas han en dag blir det! saknar honom och kan inte sluta tänka på honom även fast jag bara vill glömma och gå vidare, de är så mycket lättare sagt än gjort. kärleken är inte lätt och det ska den inte va.
/C


He said, She said - Söndag 17/01-10

Jag vill tacka Chatrin för en rolig kväll igår, vi satt hemma i hennes nästan tomma lägenhet igår och förfestade lite, det va riktigt kul, sen vidare till munken, vi dansade och hade riktigt kul, och en kille som vi träffade på nyår som kom fram till mig och sa att jag va lik lady gaga var där, men jag är inte lik henne ett dugg, men det va iaf jätte kul för när bad romance gick igång med lady gaga så började dom dra i mig och dansa haha. de va riktigt kul. vi driver som vanligt där på danssgolvet. sen gick vi till donken och åt, inte bra, men de va gott. Gordon nästa haha

Idag när jag vaknade klädde jag på mig och gick en promenad bort till mormor och åt mat, det var riktigt trevligt och god mat, mormor hon lagar otroligt god mat, riktigt duktig är hon. jag gick hem och kollade på one tree hill som vanligt, och somnade till och vaknade igen klockan sex, inte alls bra, kommer ju inte komma somna i natt. Nu är jag hemma hos erik min kära kusin, vi har varit och köpt godis och hälsat på farmor och farfar, och nu kollar vi på en annan del av köping, riktigt kul är det. det är härliga människor. vi ska bort till Pata och kolla film sen, får se vad det blir för film, säkert någon action som jag inte gillar haha. men man ingen romantisk komedi, det gillar dom inte det nej.

Imorron så ska jag till arbetsförmedlingen som sagt, sen om jag hinner ska jag träffa Mikaela en stund, sen blir det friskis och svettis med Camilla, längtar så mkt. är så otroligt skönt att träna. Inget mer att säga idag.



/C


This moment - Lördag 16/01-10

Nytt liv och ny blogg. från och med nu ska jag försöka fixa till mitt liv, har haft en tuff tid nu, 2010 blev inte riktigt som jag hade hoppats på, men tiden läker alla sår, så de är väl bara tid jag behöver. sen är jag tillbaka och jag kan va den Christine jag en gång var! har ni tänkt på hur musik kan hjälpa oss igenom mycket. har lyssnat en del på musik som gör mig glad, men oftas vill man ju lyssna på låtar som man känner igen sig i, om du är glad vill man lyssna på glad musik, och inte på någon som sjunger om brustet hjärta tillexempel, känner du dig partysugen så lyssnar man ju på partymusik och så vidare, på senaste har jag lyssnat på rätt deppiga låtar, för de är ju så jag känner mig. men de ska bli ändring på det. Jag har känt länge att det har saknats något i mitt liv och har kommit på vad de är, dansen såklart, den får mig att känna mig hel och har saknat de nu i ett år, så från och med den 24 januari så dansar jag två gånger i veckan, wiiie :) jag går även på friskis och svettis två gånger i veckan, försöker komma igång igen, har varit en latmask 2009 och jag lovade mig själv att göra 2010 till det bästa året ever, så här långt har jag inte lyckats men de har bara gått 16 dagar in på Januari så de lär ändras innom kort.

Ikväll ska det bli utgång med Chatrin, ska bli riktigt kul. Hon flyttar till Stockholm på måndag, sen är det bara jag kvar på den här ön av alla mina vänner. känns lite tråkigt. men man vet aldrig om jag flyttar upp sen. ska på arbetsförmedligen på måndag iaf, måste försöka komma på något jag vill göra, men skriver iaf in mig där, kommer nog inte få jobba så mkt på Jysk nu heller, de är så dött där. jobbade i Torsdags, var inte mycket folk som var inne och handlade iaf. Men men. Jag har funderat ett tag på att dra till min kusin ett tag men nu när dansen börjar så får jag åka upp på ett lov, så v7 kanske jag drar till tjörn och umgås med mina underbara kusinbarn, saknar dom så otroligt mycket, och Elsa ringer mig nästan varje dag nu och frågar vad jag gör, Hon saknar mig oxå! och Erah som är två år vill att jag ska komma och leka med hennes dockor, så de är väl snart dags att dra mig upp, funderar faktiskt att va där iaf i två veckor eller något och på sommaren så kommer jag åka tidigare än min familj, vi har ju en ny traditon att varje sommar komma till dom minst en vecka, så jag åker väl upp veckan innan och är där.

Det va skönt att få skriva av sig lite, ska försöka bli bättre på att skriva i bloggen, men efter ett tag tröttnar jag typ och har så mycket annat att göra, men jag ska iaf skriva så ofta jag kan.

/C




RSS 2.0