In My Head - Onsdag 31/03-10

Sista dagen i Mars, tiden går för himla fort! Nu är jag ledig i några dagar, ska bli väldigt skönt, och roligt för min Chatrin kommer till Gotland, så ska vi umgås lite och ha kul =) Felicia har sovit hos mig tre dagar på raken, varit mysigt, de är ju så tråkigt att sova själv, så vi köpte godis på Ica Maxi igår, det kostar bara 2,90, så värt! blir att åka dit i helgen oxå, mums :D haha Igår på dansen så börjar det släppa, vi har bara två gånger kvar på dansen så snart är de dags för uppvisning, pirrigt men otroligt kul:D wiiie längtar så mkt!

Idag blir det städa och tvätta dag, synd att de inte va finare väder, för jag hade tänkt vädra täcket och kuddarna, men suck. kan va lite för fuktigt ute, får nog vänta någon dag, de kanske blir bättre väder snart. jag har iaf lagt i två tvättar och de lär bli fler alltså, hur mkt tvätt som helst, fattar inte det. jag har legat på latsidan i några veckor om man säger så, ibland orkar man bara inte helt enkelt.

Nej nu ska jag gå ner och väcka Felicia, hon kan ju inte ligga och sova hela dagen!

Grattis André!

/C


Once In A While - Lördag 27/03-10

Hejsan hallå! seg på att skriva, varit väldigt mkt den här veckan så jag har inte orkar skriva helt enkelt, nu ska man släcka lamporna, för det är earth hour men jag har faktiskt tvn på, för är ensam hemma och vill inte sitta i mörkret  själv precis, ligger och kollar på freaky friday, en film jag sett några gånger, den är ganska så roande. med lindsey Lohan och Chad Micheal Murrey! han är riktigt snygg! jag äter japanese mix och dricker cola. skönt att bara vara hemma och ta de lungt en lördagkväll, var länge sen, varit ute rätt mkt, men nästa helg blir de iaf partaj! finns inte så mkt mer att skriva, hoppas ni får en trevligt lördagskväll :) Puss / C



Break Your Heart - Måndag 22/03-10

Vilken härlig dag det har varit idag, sol hela dagen! så otroligt skönt, jag jobbade idag åtta till tolv, rätt skönt för då vet man att man har hela dagen framför sig, jag hämtade upp Linn och vi åkte på en utflykt, väldigt mysigt, när vi kom hem så åt vi toast och kollade på tv, jag somnade kanske till i en kvart eller ngt, var grymt trött, sov rätt så dåligt i nättras, ni vet när man sover så lätt att det känns som man legat vaken hela natten, sen drömde jag en mardröm som kändes så verklig, så när jag vaknade till var jag lite rädd så jag tände lampan och satt igång tvn, så jag kunde höra Carrie från sex and the city prata, då somnade jag om ganska snabbt, men så ringde klockan och då var det dags att gå upp. så på jobbet så har jag satt upp skyltar och dammsugit och fixat lite. /C

Veckans Schema

Måndag:
Jobb 8-12
utflykt med Linn

Tisdag :
Jobb 9.30 - 18.30
Jazz : 19.40

Onsdag:
Jobb 7-10
Sola
Äta lunch hos farmor
friskis och svettis

Torsdag:
Ledig
friskis och svettis
Inget planerat

Fredag:
Jobb 9.30-18.30
Lets dance och godis :D

Lördag:
Jobb 9.45 - 15
Tar det som de kommer

Söndag:
Jobb 11.45-16.30
friskis och svettis
SOVA!



Lite bilder från dagens utflykt =)




















Right Where You Want Me - Söndag 21/03-10

underbara söndag, eller inte.. söndagar är jobbiga när man vet att man ska upp tidigt nästa morgon, men jag jobbar bara åtta till tolv imorron, så de är ju riktigt skönt, då har jag hela dagen framför mig, ska träffa Linn och plocka hennes ögonbryn för det har jag lovat, så de ska bli trevligt, hon har varit i sthlm i helgen, kul för henne och få lämna ön lite :) sen så ska jag träffa Sara, har inte träffat henne sen tisdags, så de ska bli trevligt :)
Idag så vaknade jag vid klockan ett, inte alls så bakis, bara trött.. skulle dansa idag men de vart inställd för min lärare hade varit bortrest, så nu missar jag ännu mer av dansen för jobbar nästa söndag, så otroligt typiskt.:( men men sånt är livet ibland.

Jag åkte bort till Emelie och Cilla runt halv tre eller något och har varit där hela kvällen, jag och Emelie kollade på Peter Pan där Jeremy Sumpter spelade huvudrollen som peter pan, en riktigt bra film faktiskt, och man kan inte låta bli att le för han är för himla söt den där killen alltså, så de blev oxå några tårar, är för himla känslig alltså, försökte hålla tillbaka tårarna men de är svårt, efter filmen så blev jag bjuden på mat, riktigt god kyckling rätt, mumsig var det. sen har jag kanske en lägenhet på gång efter sommaren så pratade med hyresvärden idag och han sa om tjejen som bor där nu inte vill bo kvar efter sommaren så kanske den blir min, wiiie, orkar inte bo hemma längre, de är för jävla jobbigt alltså. så vi får se hur det blir med den saken då! vi kollade även en till film som jag inte minns va det heter men handlade om fyra par som åker till en ö för att få sina förhållande att funka, den va skoj och en tänke film skulle jag kallade, vi åt chokladpudding med grädde och kiwi, mums va de, åkte hem direkt efter filmen, och så hamnade jag här.

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll.. iaf av det jag minns :P haha pinsamt.. och nu lär de inte bli utgång på ett väldigt bra tag, behöver verkligen tänka på ekonomin eftersom lönen jag får den här månaden är inte mkt att komma med, tråkigt nog. så jag kommer va tråkig nu några helger framöver, bli inte sura mina vänner men när jag väl är back on track då kommer jag släppa loss som aldrig förr ;) nej om man kanske ska ta och sova så jag orkar upp i tid imorron, för jag är väldigt morgontrött! sov gott /C


Aldrig Riktigt Slut - 20/03-10

Lördag och ledig hela helgen, sköönt de! ikväll blir de lite party!! =) så får vi se vart vi går någonstans, blir nog inte borgen iaf, skulle kosta pengar att gå in, och jag är fan fattig nu, helt sjukt. så kommer jag ju knappt få någon lön den här månaden eftersom jag bara jobbat en dag i februari, känns tungt men jag får helt enkelt försöka klara mig, blir väl dock inga fler utgångar på hela april, men sen blir det förhoppningsvis bättre!

Igår jobbade jag hela dagen, hade en sån otrolig huvudvärk, jag packade upp en massa tofflor som lucktade så starkt så fick huvudvärk efter det, tog en tabblett, men de hjälpte inte, så jag stod i kassan fyra timmar istället för två. på kvällen va jag bara hemma och kollade lets dance, äntligen åkte Willy ut! så nu bryr jag mig inte om vem som vinner för nu kan ju båda dansa! Men kanske håller lite mer på Mattias, ;) Pratade med Emil i tele länge igår, så underbar han är! och söt.. hihi.  nu sitter jag här och väntar på att Pata ska ringa, vi ska dra till systemet och handla lite alkohol!! det stänger om två timmar så jag hoppas han ringer snart, blir fan orolig.  inget mer idag =)
/C





Lyssna på låten och tänk på mig ;)

Keep On Walking - tisdag 16/03-10

Hejhåå! Idag har det verkligen varit en segar dag, har inte alls gjort mkt, men ibland behöver man dom dagarna oxå, men ikväll blir det iaf dans! saknat de, men missat hiphopen för mkt för att klarar av den på dansuppvisningen tror jag, blir att verkligen kämpa på söndag! har lagt undan kläder på JC som jag verkligen vill ha, men fan min ekonomi alltså, de ordnat nog sig tillslut, party på lördag wiiie, är ledig hela helgen, skönt!
Ska åka och köpa lite godis nu hade jag tänkt mig, är så sugen på det! /C


Blir lika glad varje gång jag tittar på den här, ååh så söt han är!


Sötaste killen med bästa låten, synd att du inte vann! jag röstade iaf på dig!!


You're Out Of My Life - måndag 15/03-10

Hejdu!! riktigt skönt med sovmorgon idag, vaknade vid halv tolv, gjorde mig iorning och åt mat sen åkte jag till Sara på jobbet, där jag tillbringade dagen och hjälpte henne lite med smågrejer som hon aldrig skulle hinna eftersom hon var själv idag, jag kan se mig själv i en klädesbutik om några år, det var kul! älskar ju kläder! vi har bara myst efter jobbet och kollat på tv och snackat, André kom förbi som vanligt :P haha alltid. ha väl inte så mkt att skriva idag /C

Säg bara vad du vill och jag blir det för dig!!

Om det finns en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig. Om det inte finns någon lösning är det meningslöst att oroa sig..


This Is My Life Söndag 15/03-10

yoyoyo!! Söndag igen, Har faktiskt jobbat :) det har gått riktigt bra även fast jag var ute och festade lite igår! Hade en riktigt rolig kväll igår! tackar mina vänner för det! Så sjukt roligt, och näste helg är jag ju ledig så då kan jag verkligen släppa loss! Så mkt som hände igår oxå, sjuukt kul! Lady Gaga killen var faktiskt på Inn igår så det var skit kul.! Han tycker jag ännu ser ut som Lady gaga, jag fattar inte det :p haha och så dansade jag gärnet till Bad Romance som vanligt, älskar och tröttnar inte på den låten! wiie! lady gaga is the shit! wooåå! Nu på kvällen så har de varit filmkväll som vanligt, idag såg vi I love you man! riktigt kul faktiskt, skrattade en hel del!

Imorron är jag ledig, så tänkte sova ut lite faktiskt, hälsa på Sara på jobbet som jobbar helt själv imorron, inte snällt, får hjälpa henne lite hehe! även ledig på tisdag, då jag ska fika med Cilla :) och hon ska även klippa mitt hår! det behövs, börjar bli lite slitet! så hoppas jag att sara hjälper mig att lägga i slingor, tänkte bli lite vårfin ;) hoppas verkligen på fint väder imorron, så man kan gå en promenix, så blir det träning klockan fem! jag är riktigt stolt över mig själv som verkligen har tagit tag i det här med träningen, lite synd att jag missar hiphopen så ofta pga jobbet, men älskar mitt jobb oxå! Finns inte så mkt mer att säga änn att jag hoppas du gillar mitt inlägg Felicia som tjatar på att jag ska blogga lite oftare! försöker min manboy!! ;) Pusspårej och alla andra där ute som läser min blogg :D /C

Varje sång har ett slut så varför inte njuta av musiken så länge den varar?


Tänkte bjuda på lite bilder =)












My Life Would Suck Without You - Fredag 12/03-10

Skärpning Christine, jag är så sjukt dålig på att skriva i min blogg, det kan gå flera dagar, så tråkig jag är, men de är så mkt som händer i mitt liv hela tiden, det blir bara bättre och bättre, från att gå i en mörktunnel till att se ljuset, så sjukt härligt!! För er som inte vet så har jag fått fast jobb =D wiie så otroligt roligt, börjar imorron och jobbar hela helgen! ska bli skoj!! så de blir nog en lugn helg för min del, kolla melodifestivalen imorron och ikväll blir de nog mys med pappa. lets dance i kväll, ut med Willy, det räcker nu, visst de har varit underhållande att se han dansa, men nu är de ju förfan bra! nu ska dom som är bäst visa sina talanger, för jag menar Willy har ingen talang alls!!

Igår så var det en bra dag, jag gick upp klockan tio och ställde mig på träningscykel i en halvtimme och tog en lång varm dusch, sen färgade jag och plockade mina ögonbryn, la en ansiktsmask och gjorde en franskmanikyr. städade mitt rum och fixade. På kvällen så åkte jag och tränade friskis och svettis och efter det så åkte jag hem till Felicia och vi snackade och hade kul. åt chips och läste roliga skämt på internet + alla barnen haha, vi var typ övertrötta så vi garvade åt konstiga skämt, och koskit, som felicia läste fel, hon sa hela tiden koss kit typ, och ba va fan står det, haha va jag garva :P har ätit överraskingslunch hos farmor vid klockan tolv, det blev tacos, gott gott!! Hoppas de inte blir ikväll bara. nej nu ska jag kolla lite tv och klockan fyra ska jag åka och träna friskis och svettis!!  /C


RSS 2.0